Vi tilbyder2020-02-03T12:10:15+00:00

Tømreropgaver og snedkeropgaver Køge

Vi kører på hele Sjælland

Hos Kivsmose ApS kan vi løse alle tømreropgaver og snedkeropgaver på hele Sjælland, store som små. Vi udfører alt fra renovering og udskift af vinduer til ny første sal, modernisering af ældre ejendomme m.m. Du kan læse mere om vores services og arbejde her på siden. Som en del af vores service hos Kivsmose ApS får du tilknyttet en fast tømrer, som udfører opgaven fra start til slut. Det vil sige, at du altid er garanteret professionel service og vejledning.

Du er i gode hænder hos vores erfarne tømrer

Vi sætter dig som kunde i centrum, når vi løser tømreropgaven hurtigst muligt. Vi har også et stort fokus på grundighed, æstetik og kvalitet. Vi leverer det bedste arbejde hurtigt og med et højt serviceniveau. Fordi vi ved, hvor vigtigt det er at kunne stole på sin tømrer – og det kan du med Kivsmose ApS. Ligeledes står vi altid klar med gode råd og vejledning. Vi kommer gerne med designforslag, eksempler på materialevalg og kataloger, så du får lige netop det, du ønsker.

Ved større tømreropgaver og snedkeropgaver trækker vi på et team af dygtige og erfarne entreprenører, så vi er seks mand til at løse opgaven tilsammen. Her kan vi bl.a. nævne vores arbejde i Carlsberg Byen, som er en af vores større tømreropgaver, hvor vi har arbejdet i to år.

Tømreropgaver fra nybyg til selvbyg:

  • Renovering – her finder vi altid en løsning på at optimere din bolig.

  • Snedkerarbejde – kan karakteriseres som det fine arbejde indvendigt efter en afsluttet tømreropgave, så resultatet bliver pænt med et flot finish på f.eks. fodpaneler, døre osv. Vi kan tilbyde alle former for snedkerarbejde.

  • Montagearbejde – arbejdet er hovedsageligt henvendt til erhverv, såsom større opgaver til f.eks. Carlsberg Byen, hvor vi har monteret facadevægge.

  • Vinduesmontage – større opgaver for erhverv til f.eks. Carlsberg Byen.

  • Gulve og døre – få udskiftet eller repareret døre og gulve. Vi har mange års erfaring med lægning af trægulv, parket og plankegulv. Vi lægger det gulv, du ønsker, og vi sørger altid for et flot finish.

  • Træterrasser – er en af vores store ekspertiser, så hvis du går og drømmer om en flot tagterrasse, hvor du kan nyde eftermiddagssolen, mens børnene leger i haven, så kan vi udføre dette. Vi kommer gerne med designforslag og får lavet din drømmeterrasse i samarbejde med dig. Vi har også erfaring med at lave overdækkede cykelskur til boligforeninger.

Kontakt os idag!

Som altid tager vi udgangspunkt i dine ønsker – og vi finder altid den bedste løsning på at optimere ud fra kundens ønsker og behov. Vil du gerne vide mere om, hvad vi kan gøre for lige netop dig og din kommende tømreropgave, så kontakt os i dag på telefon: 30 45 70 76 eller send os en e-mail på larskisa@gmail.com. Så vender vi tilbage hurtigst muligt med et uforpligtende tilbud.

I vores galleri kan du se eksempler på opgaver, som vi tidligere har løst.

Tømreropgaver Køge, Sjælland, træterasser og facade