Om Kivsmose2020-02-03T12:03:11+00:00

Tømrermester Køge

Vi udfører alle former for tømrer- og snedkeropgaver på hele Sjælland

Skal du bruge en professionel og kvalitetsbevidst tømrermester?

Hos Kivsmose ApS ser vi muligheder fremfor begrænsninger. Du får en professionel tømrermester, der kan klare både store og små opgaver. Vi lægger en stor ære i altid at levere et godt og professionelt resultat af højeste kvalitet. Som en del af vores arbejde går vi op i vores kunders ønsker, behov og tilfredshed – derfor rydder vi altid pænt op, når vi forlader en tømreropgave. For vi ved, at der ikke er noget værre end håndværkere, der roder.

Selvstændig tømrermester

Lars Kivsmose har mere end 15 års erfaring som tømrermester. I maj 2015 besluttede han sig for at gå selvstændig og startede Kivsmose ApS i Køge, som tilbyder professionelt tømrer- og snedkerarbejde. Grundet firmaets gode beliggenhed i Køge dækker vores arbejde og service hele Sjælland, så alle kan nyde godt af vores flotte håndværk, der er baseret på mere end 15 års erfaring.

Hos Kivsmose ApS værdsætter vi grundighed, æstetik og kvalitet, når vi udfører ombygninger, modernisering, lægning af nye gulve, montering af køkkener m.m. Vores virksomhed sætter kunderne først. Derfor tager vi altid en indledende snak med kunderne om deres tanker og behov, så resultatet bliver efter deres ønsker – det giver altid et resultat af høj kvalitet.

Omfattende service

Du er altid velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak om den opgave, du ønsker løst. Som en del af vores service giver vi altid et omfattende tilbud, der dækker alle omkostninger. Derfor får du et stort udvalg af materialevalg og designforslag, så du får den bedste løsning. I vores galleri kan du se eksempler på opgaver og projekter, vi har løst tidligere.

Som tømrermester dækker vi Køge, men også store dele af Sjælland, herunder København, Nordsjælland m.m. Få et tilbud på din tømreropgave på telefon: (+ 45) 30 45 70 76.

Du kan følge os på Facebook og se de nyeste opdateringer om vores tømrerarbejde og projekter ved at klikke på ikonet nedenfor.